Omet al contingut

Com arribar

Amb cotxe

Des de Santa Cecília de Voltregà

Per la seva proximitat a les vies importants de comunicació C-17 i C-25 aquest és el millor accés a l’Espai Natural. Passat el nucli urbà de Santa Cecília se segueix per la BV-4602 fins que s’acaba. A continuació es continua pel camí rural principal, que en la forta pujada del començament és asfaltat, fins arribar a un aparcament al costat de la masia Pujolís, just a l’entrada est de l’Espai Natural.

Des de Sant Bartomeu del Grau

Poc després de travessar el nucli urbà per la BV-4601 en direcció a Perafita hi ha un trencall senyalitzat cap a la dreta. El camí que baixa cap a l’Espai Natural es troba en molt bon estat, fins i tot pavimentat en alguns trams.

Des de Sobremunt

Després de deixar la carretera asfaltada BV-4607 que arriba fins al poblet de Sant Martí de Sobremunt, es continua en direcció sud pel camí més fressat fins arribar a l’Aumatell, a l’entrada oest de l’Espai Natural.

Des de Sant Boi de Lluçanès

 Pel cantó sud-est del nucli urbà, des de la BV-4608, surt un camí en molt bon estat que porta a l’Aumatell, a la mateixa entrada oest de l’Espai Natural.

Amb transport públic

L’Espai no està ben comunicat amb la xarxa de transport públic. Només hi ha un mínim servei d’autobusos entre Vic i Sant Bartomeu del Grau. Des d’aquesta població surten diversos camins i senders per accedir, a peu, a l’Espai Natural. En aquest cas us pot interessar consultar l’apartat Itineraris i punts d’interès.